Νέα

Διεθνές Συνέδριο για την Αξιολόγηση και Πρόβλεψη στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην Πάτρα

Το τελικό Διεθνές Συνέδριο του έργου CRITON (530945-LLP-1-2012-1-GR-KA3-KA3MP) πρόκειται να διοργανωθεί την Πέμπτη στις 13 Νοεμβρίου 2014 (εγγραφές στις 09:00 πμ) από το ΙΤΥΕ «Διόφαντος» και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Στόχος του Συνεδρίου είναι να προωθηθούν τα αποτελέσματα του έργου CRITON, ένα έργο διακρατικής συνεργασίας που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης ΚA3, και στόχο έχει την ενίσχυση της μαθησιακής διαδικασίας σε συστήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ηλεκτρονικής μάθησης, αξιοποιώντας μεθόδους αξιολόγησης για την πρόβλεψη της προόδου των μαθητών και για τη βελτίωση των μεθόδων αξιολόγησης οδηγώντας σε καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα και σε πιο εξατομικευμένη μάθηση.

Το συνέδριο περιλαμβάνει προσκεκλημένες ομιλίες από εμπειρογνώμονες από τον ακαδημαϊκό χώρο, καθώς και ομιλίες που περιγράφουν την εμπειρία των χρηστών που χρησιμοποίησαν την ψηφιακή πλατφόρμα του έργου CRITON.

Θεματικές Ενότητες Συνεδρίου

Το τελικό Συνέδριο θα διοργανωθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΤΥΕ Διόφαντος, Ν. Καζαντζάκη Ρίο Πανεπιστημιούπολη στην Πάτρα. Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ στο τέλος του Συνεδρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση Συμμετοχής.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα ανακοινωθεί σύντομα στον επίσημο ιστότοπο του έργου, http://www.criton.eu/.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ευαγγελία Μπουφαρδέα (τηλ. επικ. 2610 960398, email: mpoufard@westgate.gr).

CRITON CONFERENCE